Željko Lazić: Očekujem pobjedu, trener Kosanić je na ,,slatkim mukama“ da izabere startnih 11!

FK Bratstvo 2020/2021

Fudbalere Bratstva sutra od 14.30 očekuje utakmica 17. kola Druge lige Republike Srpske ,,Istok“. U Bratuncu će gostovati ekipa Veleža iz Nevesinja. Biće to prilika da bratunački tim nadogradi važan bod osvojen u Brčkom na startu ovog dijela sezone. Takođe, to je i prilika da se predstojeći rival pretekne na prvenstvenoj tabeli.

U prošlom kolu trener Bratstva Milorad Kosanić nije mogao da računa na četvoricu igrača, zbog kartona i povreda, a sada mu je na raspolaganju kompletan ,,roster“.

– Očekujemo pobjedu, ekipa je spremna i svi igrači imaju pravo nastupa. Pošto smo kompletni mogu reći da je trener Kosanić na ,,slatkim mukama“ da izvede 11 startnih igrača, jer svi podjednako konkurišu za prvu postavu. Mi u nizu od 8 utakmica, računajući i prijateljske, nemamo poraza, zato sad u subotu očekujemo pobjedu da bismo u sljedećem kolu odmjerili snage sa liderom na tabeli, timom Budućnosti iz Pilice. Svi uslovi su obezbijeđeni, tako da je sve na igračima da pokažu koliko vrijede. Žao mi je zbog publike i dalje je zabrana prisustva, a nadamo se da će i tome doći kraj- prokomentarisao je za UPSMedia Željko Lazić, predsjednik bratunačkog kluba.

Bratstvo trenutno ima 19 bodova i dijeli pozicije 11 i 12, dok je Velež deseti sa 21 bodom na drugoligaškom Istoku.

Piše: M.V.