Zatečeni na mjestu izvršenja krivičnog djela

Policija

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, postupajući po prijavi oštećenog da dva nepoznata lica pokušavaju iz marketa u mjestu Oraovac, grad Zvornik, otuđiti određene proizvode, izašli su na lice mjesta i tom prilikom zatekli lica inicijala D.L. i M.L. oba iz Brčkog, koja su pravovremenom reakcijom spriječena u daljem činjenju nedozvoljenih radnji.

Izvršenim pregledom putničkog automobila koje koriste osumnjičeni, pronađena je određena količina čokolada, alkoholnog pića i drugih proizvoda za koje se sumnja da potiču iz krivičnog djela.

Policijski službenici su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenih slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnog djela „Krađa“.

Policijska uprava Zvornik zahvaljuje građanima na pružanju bezbjednosno interesantnih informacija i poziva ih da nastave sa pružanjem ovakvih informacija, kako bismo zajedničkim djelovanjem očuvali postojeće stanje bezbjednosti i isto podigli na još veći nivo.

PORTPAROL

Miljan Bobar