Vrijeme je za biznis: gošća Bojana Lukić

Arhiva UPSMedia – Bojana Lukić

U današnjem izdanju radio emisije ,,Vrijeme je za biznis“ ugostili smo Bojanu Lukić iz edukativnog centra za djecu ,,Beskrajna priča“. Sa njom smo razgovarali o aktivnostima edukativnog centra i najavili besplatne radionice za djecu.

– Ono što je glavno što mi radimo u edukativnom centru jeste produženi boravak i sa tim smo već počeli. Radimo pripremu za školsku godinu i od prvog septembra pratićemo školski program. Ono što je novo i što počinje isto u septembru jeste projekat ,,Iz Bratunca u svijet“, koji radimo u saradnji sa ,,SuperU“. Predviđeno je da u ove aktivnosti bude uključeno 45-oro djece i trenutno traje prijava. Mogu se prijaviti djeca od 6 do 14 godina, putem naše fejsbuk stranice ili na broj telefona 066/090 082. Projekat je finansiran od strane Opštine Bratunac i podrazumijeva muzičke, dramske i plesne radionice. Prijava traje do 31. avgusta, ali će biti produžena i tokom prve sedmice septembra- rekla je naša gošća.

Razgovarali smo i o funkcionisanju ,,Beskrajne priče“ tokom mjera zabrane.

– Jedno vrijeme uopšte nismo radili, a kada su mjere popustile nismo mogli da prihvatimo nove članove, zbog prostora i zbog ograničenog broja djece koja u njemu mogu biti. Ispoštovali smo naše članove i pomogli im da završe školsku godinu – dodala je Bojana.

Piše: M.V.