Vlaseničani pokazuju humanost

Građani Vlasenice odazivaju se pozivu Opštinskog štaba za vanredne situacije i na taj način pokazuju da je ovo trenutak kada treba da pokažemo solidarnost, humanost i brigu o svim kategorijama stanovništva.

Siniša Marinković iz Vlasenice odlučio je da da svoj doprinos tako što je danas donirao namirnice za pripremu obroka licima koja se nalaze u karantinu.

Sugrađani Borislav Petrović, Dejan Klještan i Siniša Bogosavljević volonterskim radom pomogli su opremanje prostorija Doma zdravlja u kojima je smješten karantin. Postavljanjem sanitarija i cijevi za vodu doprinijeli su da se blagovremeno obezbijede adekvatni sanitarno-higijenski uslovi za korisnike karantina.

Opštinski štab za vanredne situacije zahvaljuje sugrađanima na humanosti i još jednom poziva sva pravna i fizička lica koja su u mogućnosti da se jave Opštinskoj organizaciji Crvenog krsta u Vlasenici, tel. 065 976 421, kako bi donirali osnovne životne potrepštine za socijalno ugrožene i ranjive kategorije društva, kao i da podrže naše zdravstvene radnike koji su prva linija odbrane protiv nevidljivog neprijatelja.
Za donacije u vidu higijenskih sredstava, sredstava za dezinfekciju, zaštitnih odijela, maski, naočara, higijenskih rukavica, sanitetske i druge opreme, molimo da se javite JZU Dom zdravlja Vlasenica, tel. 056 733 716, 065 592 115.

izvor: www.opstinavlasenica.com