Vlaseničani odigrali utakmicu sa Djeda Mrazom

31.12.2019 Piše: admin

Najmlađi vlasenički fudbaleri odigrali su jednu neobičnu utakmicu. Zanimljiv, ali nimalo popustljiv, protivnik bio im je glavom i bradom Djed Mraz.

„Na kraju ove, za nas uspješne, godine odlučili smo da i naše pjetliće, dječake rođene između 2010. i 2013. godine, nagradimo i pokažemo im da cijenimo njihov trud, rad i odlične igre koje su pokazali u svim utakmicama koje su odigrali. Naravno, nagrada je trebala biti u skladu sa prazničnim raspoloženjem. Pozvali smo nekoliko roditelja koji su odmah podržali našu ideju, prikupili smo novac i kupili 50 novogodišnjih paketića. Dječaci nisu znali šta se sprema, došli su na trening, a na terenu u sportskoj sali Srednjoškolskog centra „Milorad Vlačić“, dočekao je ih je omiljeni djed u crvenom odijelu. Moram istaći da se Djed Mraz pokazao kao dobar golman, ali naši mališani su dokazali da su odlični fudbaleri i da klub u budućnosti neće morati brinuti za igrače. Pošto su neki dječaci došli u pratnji braće i sestara, paketići su podijeljeni i njima. Vjerujem da će ovaj mali znak pažnje naše male fudbalere motivisati da u sljedećoj godini još vrednije treniraju i još bolje igraju“, kazao je za naš portal Vladimir Janjić, trener u Školi fudbala FK „Vlasenica“.

A ko je pobijedio u ovom nesvakidašnjem meču i šta je za to dobio?

Pobjednici su, sigurno, trener Janjić i roditelji koji su realizovali ovu ideju, a najveća nagrada svima su srećni i zadovoljni dječiji osmijesi, kao i radosna graja koja je odzvanjala tokom ove utakmice.

Piše: T.Golijanin