Vlasenica: Nastavljeni radovi na asfaltiranju puteva u Topliku

Na području opštine Vlasenica nastavljena je rekonstrukcija i modernizacija puteva. U toku je asfaltiranje puta u naselju Toplik.

U naselju Toplik u Vlasenici živi oko 600 osoba. Mještani su izrazili zahvalnost opštini, jer kažu, na ovaj način im je riješen jedan od glavnih problema.

“Bilo nam je teško ovuda kada je bilo loše vrijeme, snijeg, nismo mogli prilaziti autom, voda je bila pored kuća”, rekla je Mladenka Deurić.

„Do sada smo išli po makadamu, bilo je baš loše, posebno po kiši, zimi, a sada će nam puno lakše biti, ovdje ima puno djece pa ih vozimo u školu, biće dosta lakše i sigurnije“, kazao je Ilija Golub.

Vrijednost radova je 750.000 maraka.

„Ovo je jedna ulica koju smo mi najavili prošle godine da ćemo raditi, to je 12. ulica koja je planirana i koja se finansira iz sredstava Vlade RS i lokalne zajednice. Meni je zaista zadovoljstvo da smo još jedan problem riješili i omogućili bolji život u ovom naselju koje je sigurno najbitnije, najznačajnije naselje u našem gradu”, izjavio je načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević.

Cilj opštine Vlasenica je stvaranje bolje budućnosti, pogodnijih uslova za život i zadržavanje stanovništva na području Vlasenice. A jedan od načina jeste i rad na infrastrukturi, tako da će do kraja godine biti asfaltirano još nekoliko ulica u ovoj opštini.