VLASENICA: DODJELJENJE DIPLOME POLAZNICIMA LJETNJE ŠKOLE ENGLESKOG JEZIKA

Načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević  dodijelio je  diplome učesnicima Ljetnje škole engleskog jezika, koja je, pod pokroviteljstvom Opštine Vlasenica, realizovana u saradnji sa vlaseničkim Centrom za socijalni rad.

Načelnik Kraljević rekao je da je petnaest mališana iz Vlasenice, uzrasta od sedam do dvanaest godina, pohađalo dvomjesečnu školu engleskog jezika tokom ljetnjeg raspusta. On je istakao da je to samo jedna od aktivnosti koje lokalna uprava realizuje sa ciljem poboljšanja kvaliteta i uslova formalnog i neformalnog obrazovanja mladih. Dodao je da će, s obzirom na interesovanje djece i roditelja, organizacija besplatne škole engleskog jezika za najmlađe sugrađane postati tradicija.

Profesorica engleskog jezika Sanja Romić izrazila je zadovoljstvo postignutim rezultatima i nadu da će se ovaj projekat nastaviti i u budućnosti.

Škola ima za cilj da kod polaznika razvije osjećaj za engleski jezik na prvom mjestu, a zatim i da im kroz specijalno osmišljene kreativno – edukativne aktivnosti pruži priliku da saznaju kako se treba izražavati i komunicirati na engleskom jeziku.

Izvor: opstinavlasenica.org