Veljko Dragičević pozvan na okupljanje reprezentacije Srbije za dječake rođene 2006. godine

Foto: Veljko Dragičević KK Bratunac TRB

Još jedno priznanje je stiglo na adresu KK Bratunac TRB. Veljko Dragičević je pozvan na selektivno okupljanje reprezentacije Srbije dječaka rođenih 2006.godine, prema planu razvojno-selektivnog programa KSS u sezoni 2020/21.

Veljko je dobio i poziv Bajernove(Bayern Munich) akademije da dođe na kontrolne treninge sredinom aprila mjeseca, što će u mnogome zavisiti od “COVID“ situacije.
On je više nego uspješan dječak u svim svim oblastima. Kao đak O.Š. “Vuk Karadžić“ uvijek prisutan na svim takmičenjima srpskog jezika, matematike kao i ostalih predmeta,sigurno jedan koji će biti u najužem izboru i za đaka generacije.
Kako njemu to sve polazi za rukom?
Možda će Vam ovo dočarati najbolje karakter ovog mladog čovjeka:
-Čitavo ljeto smo organizovali treninge koje smo počinjali od sedam(7)časova ujutru, naravno da on nije propustio niti jedan(što i nije neko čudo) ali je čudo da je svako to jutro ustajao U 4 i 30 da radi sa dedom oko voćnjaka, trčao na trening, pa nastavljao sa radom, jer je odlučan bio da sebi zaradi za “Kyrie 7“(patike),samo jer je on tako htio.
To je ono što njega krasi – nevjerovatna organizacija i posvećenost.
Možda naš Veljko i ne postane vrhunski košarkaš(to nikad ne možemo biti sigurni) , ali ČOVJEK hoće i šta god odlučio da radi, ovaj grad će se PONOSITI NJIM.
Preuzeto sa: KK Bratunac TRB – facebook stranica