U narednoj godini 300.000 KM za sport u Bratuncu!

Danas je u bioskopskoj sali, u bratunačkom Domu kulture, načelnik Opštine Srđan Rankić, održao novogodišnji prijem za organizacije civilnog društva i sportska udruženja. On je istakao da svi građani Bratunca imaju jednaka prava i da su vrata njegovog kabineta uvijek otvorena. Smatra da Bratunac ima perspektivu i da zajedničkim snagama možemo učiniti ovaj grad boljim mjestom za život svih nas.

U narednom periodu svi mogu očekivati maksimalnu podršku od Opštine Bratunac, ali ćemo morati da nastojimo da podjela sredstava bude izvršena na ravnopravnom osnovu. Posebnu pažnju ćemo morati posvetiti tome da svi sportski klubovi dobiju uslove za obavljanje svojih aktivnosti. Za sport u Bratuncu će biti predviđena sredstva od 300.000 KM“ , rekao je načelnik Opštine Bratunac, Srđan Rankić.

Predstavnici sportskih udruženja se nadaju da će pomoć od opštine biti veća nego što je bila u proteklom periodu.To će im omogućiti  da postižu još bolje rezultate, a samim tim i da predstavljaju opštinu na najbolji mogući način. 

Ja moram da istaknem zahvalnost novom načelniku Opštine za organizovanje ovog svečanog prijema po prvi put u našoj opštini. Ne mogu reći da smo bili zadovoljni dosadašnjim budžetom kluba, koji je bio mali, u odnosu na rang u kojem se takmičimo. Nakon ovog svečanog sastanka očekujemo jedan radni sastanak koji ćemo zakazati kod načelnika i siguran sam da ćemo svi mi sada imati dosta veću podršku od Opštine.“ , izjavio je Željko Lazić predsjednik FK Bratstvo.

Udruženja i nevladine organizacije imaće maksimalnu podršku od Opštine Bratunac kada su u pitanju svi projekti koje oni realizuju. Načelnik i predstavnici organizacija poručili su da očekuju uspješnu 2021. godinu i povoljniju situaciju nego što je to bio slučaj u godini na izmaku.