U BRATUNCU OGRANIČENO KRETANJE ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE

Zbog prvomajskih praznika, a u skladu sa zaključkom Republičkog štaba za vanredne situacije, na području Bratunca će biti ograničeno  kretanje građana prvog maja i u dane vikenda, potvrđeno je na današnjoj sjednici Opštinskog štaba za vanredne situacije.
Prošireni policijski čas biće na snazi u petak od 12 časova do subote u 5 časova, zatim u subotu od 12 časova do nedelje u 5 časova i u nedelju od 12 časova do ponedeljka u 5 časova. Na sjednici je rečeno da je na snazi i ranije donesena mjera zabrane kretanja građana izvan mjesta prebivališta u periodu od subote u 12 časova do nedelje u 18 časova.
Štab je saopštio da će za vrijeme prvomajskih praznika, a u cilju prevencije širenja virusa korona, raditi  punktovi u Konjević Polju i Polomu, na kojima se vrši kontrola ulaska i izlaska na teritoriju opštine Bratunac, uz obaveznu dezinfekciju vozila.
Štab je upoznat da se trenutno pod nadzorom nalazi 9 osoba, računajući i vozače. Iz nadzora su izašle dvije osobe a u karantinu su smještene, takođe, dvije osobe. Na današnjoj sjednici je rečeno da mjeru nadzora nije prekršilo nijedno, od 7 kontrolisanih lica, dok je zabilježen jedan slučaj kršenja policijskog časa.
Izvor: opstinabratunac.com