Троје представника КК Милош Делић на кампу у Сутомору

21.06.2022 Piše: urednik
Фото: КК Милош Делић

Каратисткиње КК Милош Делић, Магдалена Весић и Милица Витор, заједно са својим тренером Дејаном Витором, сутра путују на 2. љетњи карате камп у Сутоморе.

 

Комплетне информације доносимо у наставку.

У периоду између 19. и 26. јуна у Сутомору ће се у организацији Регионалног карате савеза Бирача, Мајевице, Семберије и Посавине (БМСиП-е) одржати љетни карате камп "СУТОМОРЕ 2022"
Kамп се одржава већ другу годину за редом у настојању да постане традиционалан и отворен је за све заинтересоване клубове и појединце. 
Према тренутним пријавама у суботу ће из Модриче и Бијељине пут Сутомора кренути око 130 каратиста и каратискиња свих узраних категорија из клубова: "Емпи" (Теслић), "Kима" (Дервента), "Синђелић" (Б.Лука), "Врбас" (Б.Лука), "Шампион" (Модрича), "Дрвар" (Дрвар), "Соко" (Брчко), "УНСУ" (Бијељина), "Шампиони" (Бијељина), "Пантери-плус" (Бијељина), "Дрина" (Зворник), "Српски Соко" (Зворник), "Милош Делић" (Братунац) и др.

Фото: КК Милош Делић

Сви они ће седам дана тренирати два пута дневно са иснтрукторима и тренерима кампа: Неђом Иконићем, Милорадом  Марковићем, Гораном Ивковићем, Синишом Зарићем, Бранком Гајићем, Миланом Бојићем, Драгишом Јовановићем и другим тренерима учесницима кампа.
У склопу предвиђених активности одржат ће се полагање за мајсторска карате звања, а поред тога припреме за предстојећи наступ у WKФ Свјетској карате1 лиги за младе, крајем мјесеца у Поречу.

Свим учесницима кампа, у име Регионалног карате савеза Бирача, Мајевице, Семберије и Посавине, желимо да се захвалимо на одзиву, са жељом да из Сутомора понесу најљепше утиске, а онима који ће након припрема у Сутомору путовати и наступати у Поречу желимо добре наступе и резултате!

Извор: РKС БМСиП-е