Timovi iz regije testiraju Bratstvo, koje je pojačalo redove i očekuje ulaganja u ovoj godini

FK Bratstvo 2020/2021

Poslije pobjede nad Slogom iz Bajine Bašte od 2:1, fudbalere Bratstva iz Bratunca očekuju četiri nove provjere u sklopu priprema za proljećni dio sezone 2020/2021. Klub je vratio dva bivša fudbalera, dok se sa još jednim pregovara. Iz uprave su istakli zadovoljstvo zbog razgovora sa načelnikom Opštine Bratunac Srđanom Rankićem.

Naredni rival Bratstva u pripremnom periodu biće Milići 13. februara, a potom slijede dueli sa Podrinjem iz Tršića 17. Tabancima 21. i Vlasenicom 28. ovog mjeseca.

Predsjednik kluba razgovarao je sa novim načelnikom Opštine Bratunac.

Načelnik Srđan Rankić obećao nam je punu podršku i povećanje budžeta za 2021. godinu. Takođe, obećano je i ulaganje u infrastrukturu na sportskom kompleksu – rekao je za UPSMedia, Željko Lazić.

Nova-stara lica u redovima bratunačkog kluba su talentovani sedamnaestogodišnjak Radoje Gvozdenović, koji je u prethodnom periodu igrao za mlađe kategorije premijerligaša Tuzla City-a i Ognjen Gligić. Uz to, pregovara se i o povratku jednog od najboljih igrača iz prethodnih nekoliko sezona, Almira Karića, koji igra na poziciji krilnog napadača. Ranije je potpisao golman Bogičević.

Primarni cilj tima za ovu sezonu jeste zadržavanje drugoligaškog statusa.

Piše: M.V.