Sve testirane osobe iz Bratunca negativne na korona virus

Štab za vanredne situacije u Bratuncu informisan je da će se danas vršiti dezinfekcija na cijelom području urbanog dijela ove opštine. Na današnjoj sjednici štaba potvrđeno je da je prošle subote izvršena dezinfekcija lokalnih privrednih objekata u preduzećima, koja su iskazala potrebu za tim vidom zaštite od virusa korona.
Štab je upoznat da se u ovoj opštini pod nadzorom nalazi 13 osoba računajući i vozače, te da su iz nadzora izašle dvije osobe. U karantinu je smještena jedna osoba. Komunalna policija potvrdila je da sva četiri kontrolisana lica poštuju  mjeru nadzora.
Iz Policijske stanice Bratunac saopšteno je da je zabilježen jedan slučaj kršenja policijskog časa.
Načelnik  opštine Nedeljko Mlađenović istakao je da se planski provode sve mjere zaštite koje je preduzeo ovaj štab, uz preporuke Republičkog štaba za vanredne situacije. On je upoznao članove štaba da su sve do sada testirane osobe iz Bratunca negativne na virus korona.
Štab je danas upoznat da se nastavlja redovna dostava prehrambenih i higijenskih paketa, koji se od uvođenja vanrednog stanja obezbjeđuju za materijalno ugrožene porodice i pojedince.