Stefan Jeremić – FK Polet: Fokusiraćemo se na dvije pobjede, pa ćemo vidjeti da li je to dovoljno!

Stefan Jeremić – FK Polet

Polet iz Kravice očekuju dva završna kola Područne lige ,,Birač“ gdje će se boriti za titulu i plasman u viši rang, a u njih ulaze sa samo bodom zaostatka za liderom, ekipom FK Birač Derventa. Tim povodom razgovarali smo sa Stefanom Jeremićem, jednim od najmlađih igrača kravičkog tima.

Pobjede su imperativ za tim iz Kravice, a uz to, za titulu je neophodan i bar jedan kiks Birča. Polet ima 37, Birač 38, a iz prikrajka ,,vreba“ Branjevo, sa 35 bodova.

– Skoncentrisaćemo se na naše utakmice i pokušati da ostvarimo oba trijumfa. Ako to uradimo, vidjećemo da li će biti dovoljno za prvo mjesto. Dočekujemo Radnički Karakaj i gostujemo Jasenici do kraja prvenstva. Pozvao bih sve navijače da dođu u nedjelju u 18 časova i da nas podrže u važnom meču. U proljećnom dijelu prvenstva smo upisali 5 pobjeda i 2 poraza. Prije nekoliko dana imali smo težak meč sa Peckom, koji smo uspjeli da dobijemo i ostanemo u trci. Smatram da nam je jedina mrlja poraz u Derventi, kada smo odigrali slabo. Što se tiče poraza od Branjeva, znate već za tu situaciju i našu odbijenu žalbu. Mislim da je duga pauza ostavila traga, kao i neizvjesnost da li će liga biti nastavljena, naročito što sada često moramo da igramo duplo kolo, a nije lako sa malo treninga. Bilo bi lijepo da uskoro ponovo pričamo na istom mjestu, sa peharom šampiona – rekao je Stefan Jeremić.

Mladi fudbaler je prvi dio sezone proveo u drugoligašu Guberu, a u zimskom prelaznom roku je pojačao Polet.

– U prvom dijelu sezone nastupao sam za Guber. U dogovoru sa klubom, odlučio sam da pređem u tim gdje ću imati više prostora za igru. Zadovoljan sam dosadašnjim dijelom proljećne polusezone. Imao sam i taj pobjednički gol, iz slobodnog udarca, protv Jadra, kada smo pobijedili sa 1:0 – dodao je naš gost.

Utakmice završna dva kola ovog ranga biće odigrane 6. i 13. juna, a sve bi trebale da počnu u istom terminu – 18 časova.

Piše: M.V.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *