Vozači, oprez! Počinje nova školska godina

Auto-moto savez Republike Srpske (AMS RS) podsjeća sve vozače da u ponedjeljak (3. septembar 2018. godine) počinje nova školska godina u Republici Srpskoj i poziva ih da voze krajnje oprezno u zonama osnovnih i srednjih škola, te da obrate posebnu pažnju na đake koji se kreću duž kolovoza.

Preventivnu kampanju „Vozači, škola je za nas, oprez je za vas“ tradicionalno sprovode Ministarstvo saobraćaja i veza RS, Ministarstvo unutrašnjih poslova RS, Ministarstvo prosvjete i kulture RS, Agencija za bezbjednost saobraćaja RS, AMS RS, Auto-moto društva i lokalne zajednice.

Kampanjom se želi unaprijediti znanje i ponašanje kod djece kao rizičnih učesnika u saobraćaju putem obrazovnih materijala, svjetloodbojnih prsluka, radio i televizijskih spotova.

Radnici AMS RS i AMD dijeliće obrazovne materijale u zonama osnovnih škola širom Republike Srpske i pomagati da đaci bezbjedno stignu u školu.

Ovim putem AMS RS i Auto-moto društvo „Srebrenica“ – Bratunac svim učenicima želi uspješnu i bezbjednu novu školsku 2018/2019. godinu.