U posljednji čas: Gdje za doček Nove godine u Srebrenici i Bratuncu?

Ukoliko još uvijek postoji neko u Srebrenici i Bratuncu ko nije odlučio gdje će dočekati najluđu noć, mi imamo nekoliko prijedloga.

U Bratuncu je ponuda usmjerena uglavnom na mlade ljude, stoga u kafićima „Kosta“ i „Napoli“ nastupaju DJ-evi. U kafe klubu „Kosta“ obećavaju nezaboravan doček i brojna iznenađenja uz DJ Filipa, a nastup od sat vremena imaće i DJ Mikić.

Novu godinu u kafe klubu „Napoli“ možete dočekati uz DJ PoDa, a u „Galiji“ uz DJ Rada.

U živoj svirci možete uživati ukoliko se odlučite provesti novogodišnje veče u kafe baru „Flamingo“ i kafe poslastičarnici „Tzunami“. U „Flamingu“ obećavaju doček za pamćenje uz Party bend, a u kafeu „Tzunami“ možete uživati uz Evero bend – Bojanu Sekulić i Darka Golubovića.

U kafe baru „Del Mar“ i ove godine su drugačiji, te će novogodišnje veče biti „obično“ veče, bez muzike uživo, bez DJ-a, mirno i klasično.

Za one koji žele mirnije i možda malo ozbiljnije novogodišnje veče, tu je „Colosseum“ koji nudi doček uz Kix bend.

Što se Srebrenice tiče, pored dočeka na trgu, ispred robne kuće “Zvorničanka”, gdje građane koji odluče ovako proslaviti novogodišnje veče očekuje muzika uživo, tombola i besplatni napici.

A kafići u Srebrenici organizuju doček Nove godine, ali bez naplate rezervacija. Tako kafe bar „Royal“ organizuje muziku uživo uz standardne cijene pića, a ista situacija je i u kafe baru „Venera“,

Kafe bar „Malboro“ svojim sugrađanima priređuje uobičajenu žurku uz standardne cijene pića.

Bilo kako bilo, u svim kafićima u Srebrenici i Bratuncu očekuje vas dobra atmosfera, a nije toliko ni bitno gdje ste sve dok znate s kim ste i s kim želite da budete.

Srećnu i uspješnu 2017. godinu želi vam i Udruženje „Prijatelji Srebrenice“.