Stevandić u Srebrenici: Prilike u ovom gradu kreću se naprijed

Stevandić u posjeti SrebreniciPotpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić posjetio je danas opštinu Srebrenica i tom prilikom se sastao sa načelnikom ove opštine, Mladenom Grujičićem. Tokom sastanka bilo je riječi i o pospješivanju komunikacije između opštine Srebrenica i republičkih organa.

„Mladen Grujičić je rijedak primjer mladog, a iskusnog čovjeka. On je na najbolji način izbalansirao kako unutrašnje političke odnose u Srebrenici, tako i interese i bošnjačkog i srpskog naroda. On dostojno predstavlja i interese Republike Srpske“ rekao je Stevandić nakon sastanka.

„Potpredsjednik Republičkog parlameta i njegovi saradnici su pokazali da prepoznaju da se prilike u Srebrenici kreću unaprijed. Njihova podrška politici koju vodim u Srebrenici daje mi dodatnu snagu da nastavim putem kojim sam krenuo. Zadovoljan sam i spremnošću da se pomogne našim građanima s pitanjima u oblasti zdravstva. Vlada Republike Srpske još jednom pokazuje da stoji na raspolaganju stanovnicima Srebrenice, bez obzira na njihovu nacionalnost i da će učiniti sve da život u ovim krajevima Srpske učini boljim i ljepšim“ zadovoljan je bio i načelnik Grujičić.

Na današnjem sastanku u Srebrenici je rečeno da Srebrenica ima svoju budućnost, a čelnici lokalne uprave ove opštine su još jednom ponovili da žele Srebrenicu učiniti svijetlim primjerom cijele Bosne i Hercegovine.