Saopštenje za javnost Kabineta načelnika opštine Srebrenica

srebrenicaI Kabinet načelnika opštine Srebrenica izdao je saopštenje za javnost, koje takođe prenosimo u cjelosti:

„Kabinet načelnika opštine oštro osuđuje prijetnje ubistvom koje su (nažalost ne prvi put) upućene načelniku opštine Srebrenica Mladenu Grujičiću, te pozivamo nadležne institucije da istraže sve navode i procesuiraju kako pojedince, tako i one koji po društvenim mrežama i sredstvima javnog informisanja šire mržnju i doprinose destabilizaciji sveukupnih odnosa u našoj opštini.

Mir, stabilnost i međusobna tolerancija nam je potrebna kako bismo mogli zajedno napredovati u ekonomskom razvoju naše opštine na dobrobit svih njenih građana.

Bez obzira na sve prijetnje i pritiske koje dolaze na načelnika Grujičića, nastavljamo sa investicijama, infrastrukturnim projektima i stvaranju ambijenta za privlačenje investitora koji za cilj imaju otvaranje radnih mijesta.

Imamo puno povjerenje u MUP Republike Srpske, kao i ostale institucije, te se iskreno nadamo da će na adekvatan način odreagovati i zaštititi instituciju načelnika opštine, a takođe omogućiti bezbjednost za njegovu porodicu“, stoji u saopštenju.