Radionica o komunikacijskim vještinama za mlade preduzetnike

boban tomicDanas je u prostorijama Udruženja „Prijatelji Srebrenice“ održana četvrta radionica za pisanje biznis planova. Srebrenički mladi preduzetnici su od Bobana Tomića, docenta na Fakultetu za medije i komunikacije, mogli mnogo naučiti o temama koje se tiču marketinga i komeunikacije. Tokom predavanja polaznici su imali priliku da, od ovog vrsnog stručnjaka, iz prve ruke uče o naprednim marketinškim i komunikacijskim metodama.

„Ova omladina koja je danas prisustvovala radionici ima sjajne i raznovrsne ideje. Siguran sam da će njihove ideje zaživjeti. Nisam siguran hoće li njihovi poslovi opstati pet, deset godina ili više, niti da li će oni uspjeti zaraditi penziju od svojih ideja, ali sam siguran da će krenuti dobro. Dalje zavisi od truda, ali i od rezvoja situacije na tržištu“, rekao je Boban Tomić za UPSMedia.

„Radionica je bila korisna, polaznici su bili veoma zadovoljni, a ono što je prilično upečatljivo je bila interakcija koju je profesor Tomić ostvario sa polaznicima“, rekao je Milojko Vasić projekt asistent.

„Ogromno iskustvo profesora Tomića i predavanje koje su saslušali potencijalni preduzetnici, na najefektivniji način je razbilo strah od javnog nastupa kod ovih mladih ljudi“, rekao nam je i Marko Milovanović, koordinator Poslovnog Savjetovališta.

Današnja radionica je organizovana u priprema za VIII Sajam podlovnih ideja, koji će se početkom novembra održati u Vlasenici.