Radionica na temu „Žensko preduzetništvo“

U okviru projekta „Mladi preduzetnici za društvene promjene“ u prostorijama Udruženja „Prijatelji Srebrenice“, sutra, 1. novembra 2016., biće održana radionica na temu „Žensko preduzetništvo“.

Cilj radionice jeste razmjena iskustava žena preduzetnica i predstavljanje izazova i mogućnosti sa kojima se žene mogu susretati u praksi.

Početak radionice je najavljen za 11 časova, kada će Branislav Tanasijević, projekt menadžer organizacije CARE International, predstaviti aktivnosti ove organizacije na polju razvoja ženskog preduzetništva. Potom će se učesnicama obratiti Željana Pjevalica, predsjednica Udruženja žena „Priroda“ Bratunac, i sama uspješna preduzetnica i aktivistkinja sa obimnim iskustvom u datoj oblasti.

Učesnice dogadjaja su žene preduzetnice podržane na prethodnim Sajmovima poslovnih ideja, kao i polaznice treninga poslovnog planiranja koji je priprema za 8. Sajam poslovnih ideja.

Radionica se održava u okviru projekta “Mladi preduzetnici za društvene promjene” koji finansira Ambasada Kraljevine Holandije u Bosni i Hercegovini, a implementira ga Udruženje “Prijatelji Srebrenice”. Cilj projekta jeste da obezbjedi podršku i podstakne saradnju svih aktera na polju omladinskog preduzetništva kako bi se mladima poboljšali izgledi za bolju budućnost u regiji.