Pržionica kafe „Marković“ na novoj lokaciji

Przionica kafe Markovic nova lokacijaPržionica kafe „Marković“ od danas je na novoj lokaciji – umjesto u Vidovdanskoj 10, kako smo navikli u proteklih 20 godina, pržionica se sada nalazi u Ulici Svetog Save 239, na putu za Srebrenicu.

„Tražili smo veći lokal, na pristupačnijem mjestu, na boljoj lokaciji, zbog toga smo se preselili ovdje. Takođe, mišljenja smo da će ovo uskoro biti novi centar grada, zbog otvaranja ‘Eskulapa’, zbog otvaranja ‘Tropika’, a mi, kao firma koja je 20 godina u ovom poslu, koja je lider u prodaji kafe, željeli smo da budemo dio svih tih firmi koje dolaze u ovaj dio grada“, izjavio je za UPSMedia Vladimir Marković, vlasnik pržionice kafe „Marković“.

Od jutros od osam časova, pržionica je na novoj lokaciji, a prvih 50 kupaca dobili su i prigodne poklone, ali Vladimir i Valentina MarkovicMarkovići imaju velike planove i za budući period.

„U narednom periodu planiramo da u svoj asortiman ubacimo i espreso kafu i ‘3u1’ i nadamo se da će pored prodaje, ovdje uskoro biti i mini coffee-shop. Plan nam je da u što skorije vrijeme to realizujemo“, istakla je Valentina Marković.

„Jednostavno, želimo da ponudimo našim kupcima nešto više, na kraju krajeva naši kupci su bili ti koji su tražili proširenje asortimana. A našu firmu je upravo i održalo izlaženje u susret kupcima, stoga smo i ovaj put tako uradili“, dodao je Vladimir.