Predstavljen roman o Bratuncu i Srebrenici

Aleksandra MihajlovićU Narodnoj biblioteci Bratunac sinoć je održano književno veče na kome  je Aleksandra Mihajlović predstavila svoja dva romana „Kroz prstohvat cimeta“ i „Zapričavanje. Zavaravanje. Zavrivanje.“.

Autorka, koja je porijeklom iz Bratunca nije krila svoje oduševljenje što je dobila priliku da svoj rad predstavi u rodnom kraju, kome je i posvetila roman “Zapričavanje. Zavaravanje. Zavrivanje.“ kroz koji je opisana tragična sudbina porodice.

“Emotivno sam vezana za knjigu “Zapričavanje. Zavaravanje. Zavrivanje.“ koja govorio o ovom kraju. Junakinjina majka je iz Bratunca, a otac iz Srebrenice. Ovo je jedan zavičajni fond koji je širom Bosne odlično prihvaćena i ima odlične kritike čitaoca”, rekla je Aleksandra Mihajlović.

Drugi roman pod nazivom „Kroz prstohvat cimeta“ posvećen je, do sada, neotkrivenim dijelovima života kraljice Natalije Obrenović . Mihajlovićeva je sigurna da će dobiti pozitivan odziv kod publike, kao što je dobila i od kritike.

Događaju su prisustvovali brojni Bratunčani koji su uživali u jednočasovnom predstavljanju romana i koji su iskazali iskrene čestitke autorki, ali i organizatorima ovog događaja kojih nedostaje u našoj regiji.