Planinarsko društvo „Kik“: Šetnja u okviru „Đurđevdanskih dana“

planinarsko drustvo kik setnjaU okviru „Đurđevdanskih dana“, članovi planinarskog društva „KIK“ i svi zaljubljenici u planinarenje organizovali su rekreativnu šetnju.

Ovo je prvi put da doprinos ovoj manifestaciji daju i članovi „KIK“-a, jer je ujedno ovo i prva godina postojanja Planinarskog društva.

Planinarsko društvo „KIK“ osnovala je grupa mladih entuzijasta, zaljubljenika u prirodu, a neki od planiranih ciljeva su i organizovanje izleta, takmičenja iz oblasti planinarskih disciplina, očuvanje prirode i planina…

Učešće u programu „Đurđevdanskih dana“ u Bratuncu izuzetna je prilika da i oni koji do sada nisu čuju za novoosnovano društvo i počnu da prate njihov rad jer, čini se, od ovih mladih ljudi mnogo toga možemo očekivati u narednim godinama.

Bilo kakve informacije o planinarskom društvu „KIK“, njihovim planovima, članarini možete dobiti na broj telefona: 066/173-677.

Danas i naredni dan na gradskom trgu u Bratuncu, u okviru manifestacije „Đurđevdanski dani – Bratunac 2017“, stvaralaštvo i kreativnost predstaviće bratunački predškolci i osnovci od 18.30 h.