Omladinski centar Srebrenica: Recikliranje i časovi matematike

omladinski_savjet_srebrenicaOmladinski centar Srebrenice već duže vrijeme veoma je aktivan na realizovanju aktivnosti koje su od značaja za lokalnu zajednicu. Taj trend će biti nastavljen i u narednom periodu.

Jedna od aktivnosti koja će biti organizovana u narednom periodu jeste prikupljanje i skladištenje starog papira i drugih papirnih sirovina, kao i plastičnih flaša, staklenih flašica i alu-folije. Svi materijali koristiće se dalje na radionicama reciklaže i prerade sirovine. Sve sirovine građani mogu dostaviti u Omladinski centar Srebrenica (zgrada starog kina) radnim danom od 10 do 15 časova, gdje će i biti postavljeni kontejneri za ove svrhe. Akcija počinje 5. maja 2017. godine i biće otvorena cijelu godinu.

Još jedna od aktivnosti Omladinskog centra u narednom periodu su časovi matematike za sve uzraste. Svi koji žele da poprave ocjenu ili nauče nove stvari iz matematike, ovo je prava aktivnost za njih. Isto tako, ovo je odlična prilika za mlade koji žele da studiraju nešto što je u vezi sa matematikom ili ukoliko na prijemnom imaju matematiku – počnite se na vrijeme pripremati za prijemni, besplatno.

Upis za nastavu matematike vršiće se do 7. maja 2017.godine, a svi zainteresovani se mogu prijaviti na broj telefona 065 144 148 ili na mejl ossrebrenice@gmail.com

Časovi će biti organizovani nakon školske nastave, u prostorijama Omladinskog centra Srebrenica. Časove će voditi diplomirani profesor matematike na Univerzitetu u Budimpešti.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona: 065 144 148 ili na mejl ossrebrenice@gmail.com