Održana 9. Motorijada na Rajskoj plaži

U Bratuncu je održana 9. po redu Motorijada koja je okupila motoriste i ljubitelje dvotočkaša iz cijele BiH i Srbije. Organizator ove manifestacije je Moto-klub „Taurus“ iz Bratunca.

„Mislim da je do sada ovo i najbolja motorijada. I po broju motorista i atmosferi ovdje na Rajskoj plaži. Ne praktikujemo da brojimo, možemo dati neku samo grubu procjenu. Mislim da je prošlo sigurno 300 motora, jer neki dolaze, neki odlaze“, rekao je predsjednik Moto-kluba „Taurus“ iz Bratunca, Branislav Šarac.

Nakon skupa motorista, organizovan je defile do centra grada a nakon toga organizovana su brojna nadmjetanja i takmičenja. Uveče su svi prisutni uživali uz muziku nekoliko rokenrol bendova.

„Ovdje tradicionalno bude dobra žurka. Dolazim u Bratunac već godinama i ono što je bitno je da je ovo jedan od rijetkih skupova u zemlji na kom se ne plaća ulaz za motoriste. Organizatori su stvarno na nivou, svirka bude vrhunska, zakuska takodje“, rekao nam je Darko Milanović, „bajker“ iz Milića.

Svi koji su jednom došli na moto-skup u Bratunac vraćali su se i sljedeće godine. To potvrdjuje i Mihajlo Šakotić , motorista iz Suvog polja kod Bijeljine.

„Lijepo je kao i svake godine ovdje u Bratuncu. Cilj ovakvih skupova jeste druženje i širenje bratske ljubavi“, kazao je Mihajlo.

Žurka na Rajskoj plaži, u Bratuncu, trajala je do duboko u noć uz zvuk motora i kragujevačkog benda „Epilog“.