Na Vidikovcu izvršena prozivka

Prozivkom igrača i prvim treningom na Vidikovcu, srebrenički Guber počeo je pripreme za nastavak takmičenja u Drugoj ligi, grupa Istok.

Adis Cibralić, predsjednik Gubera, prisustvovao je današnjoj prozivci.

„Treneru Mirku Mališiću danas se odazvao 21 igrač, odnosno svi oni na koje klub računa u narednom periodu. U ekipi, tokom pauze, nije došlo do nekih velikih promjena. Dva igrača, Filipić i Milošević, su otišla u druge klubove, dva su, Đurić i Tomić, došla kao pojačanje, a priključena su i četiri igrača iz juniorske kategorije. Na molbu Budućnosti iz Skelana, koja želi da što kvalitetnije okonča ovu sezonu, posudili smo im dva naša igrača, Davida Maksimovića i Predraga Mijatovića. Nakon prozivke obavljeno je obavezno mjerenje. Timu je predočen plan i program priprema, kao i raspored odigravanja pripremnih utakmica. Novi trener traži red, rad i disciplinu, i vjerujem da će ovaj pripremni period biti odrađen kvalitetno i uspješno. Uprkos dugoj pauzi, momci su dobro podnijeli prvi trening, što govori da njihova forma nije upitna“, istakao je Cibralić.

Mirko Mališić, novi trener Gubera, zadovoljan je poslije prvog treninga.

„Prvi dan priprema je uspješno prošao. Slijedi uporan i mukotrpan rad koji će biti propraćen disciplinom. Uprava je obezbijedila sve potrebne uslove za rad, na nama je sada da dokažemo da smo vrijedni ovih ljudi koji su nas doveli i koji daju sve od sebe za uspjeh Gubera. Nemamo vremena za gubljenje, upoznavaćemo se u toku priprema, a prva utakmica nas ocekuje 21.2. na našem stadionu. Siguran sam da ćemo opravdati povjerenje predsjednika i kompletne uprave koja je uz nas. Današnjem treningu je prisustvovao veliki broj igrača, a do početka prvenstva iskristalisaće se prvih 18, i suočen sam sa lijepim mukama, a to je da imam veliki broj igrača na raspolaganju“, kazao je Mališić

Na spisku trenera Mirka Mališića su: Bojan Bogičević, Elvis Jašarević, Slaviša Ćirković, Denis Cibralić, Nikola Janjić, Avdo Avdic, Srđan Borić, Safet Merdžić, Nisvet Skejić, Ratko Đurić, Milan Jevtic, Njegoš Ilić, Armin Smajlović, Mustafa Nalić, Ognjen Tomić, Mido Bećirević, Muamer Halilović, Edis Avdić, Nedžib Avdić, Vladimir Petrović i Nikola Tomić.

Tatjana Golijanin