Irina Kovačević iz Turske: „Pobjeda mi nije najbitnija“

irina kovacevic turska
Irina Kovačević

Irina Kovačević iz Srebrenice, zajedno sa drugim djevojkama iz cijele BiH, započela je sa pripremama za izbor za Miss BiH u hotelu „Terme“ na Ilidži, odakle su sve djevojke otputovale u „Grand Prestige Hotel“ u Turskoj, gdje su u toku dalje pripreme.

Irina nam je u kratkom razgovoru prenijela utiske iz Antalije.

„Mnogo je lijepo mjesto, ljubazni su svi prema nama i baš nam je divno. Imam malo treme, jer je sada državno takmičenje na redu i nije ni slično onome što smo do sada radili. Konkurencija je velika, sve djevojke su prelijepe i svaka zaslužuje prolaz“, rekla nam je Irina iz Turske.

Iako je mnogima bitna pobjeda, Irina kaže da joj to nije presudno.

„Naravno, sve smo tu da bismo pobijedile, ali meni lično pobjeda nije najbitnija, bitno mi je druženje, ovdje sam stekla dosta prijatelja, bitno mi je iskustvo i prilike koje se pružaju nakon ovog takmičenja“, istakla je Irina.

Ona je ujedno pozvala sve svoje sugrađane da glasaju za nju jer je u toku takmičenje za Miss Interneta Bosne i Hercegovine 2017, a samo djevojka koja bude imala najviše „lajkova“ na svojoj slici ponijeće titulu najljepše.

Već znate, da bi „lajk“ bio važeći, potrebno je da lajkujete FB stranicu Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta, da lajkujete FB stranicu Modna agencija Abc Models, te da „zapratite“ instagram 

miss bih srebrenica i bratunac

stranicu Abc Models Mgmt International.

Irinu možete pronaći na stranici:

https://www.facebook.com/ModnaAgencijaABCModels/

Finalni izbor Miss BiH za Miss Svijeta 2017. održaće se 01.10.2017. godine, a mađu takmičarkama se nalaze i djevojke iz Bratunca Ilinka Jovanović i Žaklina Vilotić.

Mi navijamo, glasamo i…neka najljepša pobijedi!