Imate još vremena, prijavite se na Sajam poslovnih ideja: Slađana je to uradila prošle godine

sladjana stankovicNije lako pronaći ravnotežu između zahtjeva koje karijera koju želimo postavlja pred nama i privatnog života. Kao primjer nam može poslužiti Slađana Stanković iz Bratunca, čiji nam životni uspjeh može poslužiti kao nadahnuće.

Slađana Stanković, porijeklom iz susjedne Ljubovije, već duže vrijeme živi i radi u Bratuncu. Ima 28 godina, supruga i dijete od 7 godina. Pored toga što je uspješna porodična žena, ona je i vlasnica salona za njegu i ljepotu. Kako kaže, u vrijeme kada je počinjala sa poslom, prije 5 godina, nije ni sanjala da će uspjeh salona biti veliki.

„Tada, kad sam ja počinjala, bio je apsolutni i potpuni rizik ulagati u ovako nešto. Međutim, potreba da se njegujemo na pravi način i sve viši standardi kada je njega u pitanju, doveli su nas do toga da se potreba za ovakvim salonima javila i u malim mjestima kao što su Bratunac, Srebrenica, Ljubovija i naravno mjesta koja su slična našim“, rekla je Slađana za UPSMedia.

Brojne obaveze oduzimaju joj dosta vremena i snage, ali uz podršku dragih ljudi, stiže sve, a sebe smatra veoma srećnom ženom.

„Jeste teško u nekim situacijama sve postići, ali kada se na kraju dana sve završi i kada uskladim sve te obaveze, ja kao i supruga i majka i poslovna žena, uvijek sam zadovoljna žena. To je sasvim dovoljna nagrada za sve što je prethodilo tome. Takođe moram da kažem da sam ja jedna jako srećna osoba koja pored sebe ima prvo supruga koji mi je neizmjerna podrška, naravno, i šira porodica i familija, tako da sebe smatram izuetno srećnom ženom“, kaže Slađana.

Svoj posao voli, najviše zbog toga što druge ljude usrećuje – postignuti rezultati znače obostrano zadovoljstvo.

„Ljepota ovog posla je to što ljudi dođu po ono što su izgubili, a to je poljuljano samopouzdanje, i sa tretmanima i uslugama oni se osjećaju ljepše. Naravno, kad su zadovoljni rezultatima, zadovoljni sladjana stank brsu i sami sobom, tako da se ja ljepše osjećam kada vidim da odavde svaki klijent ode zadovoljan, a poslije se i vrati“, ističe Slađana.

Slađana Stanković je i učesnik Sajma poslovnih ideja kojeg organizuje Udruženje „Prijatelji Srebrenice“.

„Iz prethodnog sajma nosim veoma lijepe uspomene, to je za mene predstavljalo pozitivno iskustvo. Mnogo mi je pomoglo, svima bih preporučila da posjete takve radionice bez obzira na uspjeh na samom sajmu. Kvalitet radionica je takav da vam otvori oči jer koliko god mislite da znate, shvatiti da uvijek treba da učite, ali i da možete nadograditi to znanje, bar kada je izrada biznis plana u pitanju. Dosta se i nauči o početku, o samom registrovanju biznisa, šta se sve treba uraditii, podrška dosta znači“, zaključuje Slađana.

Ukoliko još niste odlučili da li da svoju biznis ideju prijavite na Sajam poslovnih ideja, možda vam Slađanina priča posluži kao razlog više da to zaista i uradite.