Hamdija Fejzić: Saopštenje za javnost

hamdija fajziPredsjednik Skupštine opštine Srebrenica gospodin Hamdija Fejzić uputio je saopštenje za javnost koje prenosimo u cjelosti:

„Kao predsjednik Skupštine opštine Srebrenica, stojim na raspolaganju građanima opštine. Posljednjih dana se u medijima, javnosti i među građanima dosta govorilo o nacionalnom parku „Drina“. Svim građanima stojim na raspolaganju i pružam im podršku u traženju njihovih prava, pa tako i kada je u pitanju nacionalni park „Drina“.

Poznato je da se ideja o nacionalom parku pojavila i otišla kao prijedlog 2011. godine, kada ja nisam obnašao nikakvu funkciju i dužnost u Srebrenici. Građani su pokrenuli peticiju koju ja podržavam, jer je bitno da se upute konkretne sugestije i prijedlozi kako bi se problemi otklonili i zaštitila prava građana.

Pravo građana je da se pitaju o stvarima koje direktno utiču na njih, njihove porodice i imanja i tu imaju moju punu podršku. Stojim im na raspolaganju da zaštite svoja prava. Sve primjedbe i prijedloge građani mogu dostaviti nadležnom odjeljenju u opštini Srebrenica najkasnije do 31.03.2017. godine, koje je zaduženo da iste nakon što zaprime dostave nadležnom ministarstvu. Ukoliko građani imaju bilo kakvih pitanja ili im je potrebna pomoć, moja vrata su im otvorena i imaju moju podršku.

Srebrenica, 21. 3. 2017.“