Djevojke iz Srebrenice i Bratunca na finalnom kastingu za Miss BiH za Miss Svijeta

irina kovacevicU Bijeljini je održan izbor za Miss Republike Srpske 2017. godine, a od dvadeset djevojaka finalistica izbora Miss RS 2017, stručni žiri je odabrao 11 djevojaka koje su se plasirale u završni finalni casting Miss BiH za Miss Svijeta 2017.

 

Djevojke koje su se plasirale na završni kasting su: Anja Čivčić (Banja Luka), Tamara Trkulja (Banja Luka), Ivona Vučković (Bileća), Leontina Rosić (Bijeljina), Ilinka Jovanović (Bratunac), Anđela Šuvajac (Kotor Varoš), Daliborka Popović (Brčko), Žaklina Vilotić (Bratunac), Jovana Milašinović (Banja Luka), Kristina Karišik iz Nevesinja, a svoje mjesto na finalnom castingu Miss BiH za Miss Svijeta 2017. obezbijedila je i Irina Kovačević iz Srebrenice.

Miss Republike Srpske 2017 je Ivona Vučković iz Bileće.

Djevojke su se prisutnim zvanicama predstavile u novim kolekcijama modnih brendova „Shooter“, „Timout“, „Intergaj“ i „Iskra Atelier“.

Tema i ovogodišnjeg izbora nosi naziv „Bolje obrazovanje, bolja BiH“, te su partneri projekta kao i prethodnih godina Evropski univerzitet Brčko Distrikt i Evropski univerzitet „Kallos“ u Tuzli.

Pokrovitelj manifestacije je grad Banja Luka, koji je podržao ovaj jedinstveni projekat mladosti, ljepote, inteligencije. Pripreme za događaj su se održavale u prekrasnom ambijentu restorana „Semberski Salaš“ u Bijeljini.

Sve pobjednice finalistkinje izbora Miss RS, Miss FBiH, Miss Dijaspore BiH i Miss Brčko Distrikt koje prođu završni casting Miss BiH za Miss Svijeta 2017. putuju 14.09. u Tursku, a finalni izbor Miss BiH za Miss Svijeta 2017. održaće se 01.10. 2017 god.

Takođe, počelo je glasanje za Miss Interneta Bosne i Hercegovine 2017, a samo vi odlučujete koja djevojka će ponijeti ovu laskavu titulu. Ona djevojka koja bude imala najviše „lajkova“ na svojoj slici, ponijeće titulu najljepše.

Važno: Da bi Vaš „LIKE“ bio važeći, potrebno je da takođe lajkujete FB stranicu Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta, da lajkujete FB stranicu Modna agencija Abc Models, te da „zapratite“ instagram stranicu Abc Models Mgmt International.

Svoju favoritkinju možete pronaći na stranici

https://www.facebook.com/Miss-Bosne-i-Hercegovine-za-Miss-Svijeta-200084223526890/