Bratunac: Djeca se takmičila u ulovu ribe

takmicenje u ribolobuJuče je na Rajskoj plaži u Bratuncu u organizaciji SRD „Drina“ Bratunac održano takmičenje u lovu ribe udicom na plovak u kategoriji mlađih juniora uzrasta od 5 do 14 godina.

Takmičenje je proteklo u skladu sa planom, bez odstupanja od predviđene satnice.

Za sve učesnike takmičenja SRD Drina Bratunac je obezbijedila prikladne nagrade, dok je svaki učesnik dobio člansku kartu Sportsko-ribolovnog saveza Republike Srpske, čime je i zvanično postao njegov član.

„Ovom prilikom želimo da istaknemo da smo veoma zadovoljni ovogodišnjim odzivom polaznika, kao i činjenicom da ovo takmičenje polako prerasta u tradiciju. Takođe, želimo da se zahvalimo nastavnicima navedenih osnovnih škola, inače i našim dragim članovima, Filipu Simiću i Ljubi Miloševiću, koji su organizovali škole ribolova u svojim školama i pomogli u organizaciji ovog takmičenja. Zahvaljujemo se i našim najmlađim članovima sa nadom da se i sljedeće godine vidimo u još većem broju“, naveli su izdiplome takmienje u ribolovu SRD „Drina“.

Na takmičenju je učestvovalo 30 učenika, prvo mjesto osvojila je Jovana Živanović, a drugo Sara Ćirković, dok je treće mjesto osvojila još jedna vrijedna djevojčica – Milica Deurić.

Pokrovitelj takmičenja bila je opština Bratunac.

Čestitamo svim učesnicima na fer borbi! Bistro!