Cijena maline veća za 20 pfeninga?

Prerada malineVeć je poznato da je hladnjača „AGRO-DR“ isplatila malinu po nešto većoj cijeni od one koju su isplatile druge hladnjače na području Srebrenice i Bratunca.

Međutim, ono što će obradovati mnoge malinare, posebno one koji su malinu predavali u ovu hladnjaču, jeste da postoji mogućnost da se otkupna cijena poveća za još 20 pfeninga.

„Izvoz je krenuo posljednjih dana, pa sam mislio da dodam još 20 pfeninga po kilogramu maline. Pokušaćemo to da ispoštujemo. Nije neka cijena izvoza, ali hoćemo da maksimalno ispoštujemo proizvođače“, rekao nam je Petko Rankić, vlasnik hladnjače „Agro-dr“.

Hladnjača „Agro-dr“ jedna je od najvećih na ovom području, otvorena je u maju 2016. godine i u izgradnju je uloženo više od 2,5 miliona maraka.

O svemu ovome možete slušati i sutra na talasima Omladinskog studija na 103,5 MHz u emisiji „Gazdinstvo“, gdje će naš gost biti Petko Rankić sa kojim ćemo razgovarati o otkupnoj cijeni maline, ali i o novim investicijama u Bratunac u koje je i on uključen. Emisiju možete slušati od 13.30 h.

One thought on “Cijena maline veća za 20 pfeninga?

  • novembar 14, 2017 at 6:13 pm
    Permalink

    Ne znam ko i zašto plasira neistine. Bato Rankić demantuje ove informacije, a vi ako ste profesionalci (duboko vjerujem da jeste), provjerite pa i sami demantujte.

Comments are closed.