Bratunac: U saobraćajnoj nesreći povrijeđen motociklista iz Turske

policija_rotacijaPrema informacijama koje smo dobili, večeras je u Bratuncu došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je jedno lice povrijeđeno. Nesreća se dogodila kada se grupa motociklista iz Turske na putu prema Potočarima radi sutrašnje komemoracije kretala iz pravca Konjević polja iza vozila Golf 4. Na raskrsnici kod Elektrodistribucije u Bratuncu, vozač golfa je skrenuo lijevo, pri čemu se jedan od motociklista nije uspio zaustaviti na vrijeme i udario u bočna vrata automobila. Prema izjavi očevica, nakon udesa su motociklisti nasrnuli na pomenuti automobil, pokušavajući doći do vozača kako bi se s njim obračunali, ali se na kraju, ipak, sve završilo dobro i vozač golfa je, uprkos prvobitnim informacijama, prošao nepovrijeđen.

Iz Opšte bolnice u Zvorniku, gdje je povrijeđeni motociklista prevezen, rečeno nam je da je pacijent van životne opasnosti, te da prije jutra ne mogu saopštiti više detalja.
Ni službenici CJB Zvornik do jutra ne žele saopštiti nikakve informacije vezane za nesreću.

U Organizacionom odboru obilježavanja 11. jula nisu željeli da komentarišu događaj, jer, kako su nam rekli, još uvijk nemaju nikakvih informacija o nesreći. S druge strane, srebrenički motociklisti izjavljuju da cjelokupna odgovornost za nesreću leži na policiji, koja nije obezbijedila da se saobraćaj prema Potočarima odvija nesmetano i bezbjedno.