Bratunac: Javni poziv za dodjelu nagrada i priznanja povodom Dana opštine

BratunacNa osnovu Odluke o priznanjima i nagradama Opštine Bratunaca, predviđena su opštinska priznanja – „Plaketa“, „Povelja“ i „Zahvalnica“, koje se dodjeljuju za rad ili djela koja zaslužuju javna priznanja, a ista se dodjeljuju pojedincima, preduzećima, ustanovama, organizacijama, udruženjima, mjesnim zajednicama i drugim pravnim licima.

Pored novčanih nagrada koje se dodjeljuju za uspjeh učenika, odnosno za najuspješnije diplomce, dodjeljuje se i novčana nagrada za najboljeg sportistu u Bratunacu, a sve u iznosu od po 200 maraka.

Na prijedlog Savjeta za sport, Opština nagrađuje najboljeg sportistu.

Ovim putem pozivaju se svi zainteresovani da dostave prijedloge za nagrade i priznanja sa obrazloženjem za najuspješnije kandidate iz gorenavedenih oblasti, kako bi Komisija za nagrade i priznanja utvrdila kandidate i predložila Skupštini opštine Bratunac da donese Odluku o dodjeli svih priznanja i nagrada koje će biti uručene na svečanoj sjednici Skupštine opštine Bratunac 25. septembra, povodom obilježavanja Dana opštine Bratunac.

Prijedloge dostaviti najkasnije do 07.09.2018. godine u Šalter salu Opštine Bratunac sa naznakom „Javni poziv za nagrade i priznanja“ – Komisiji za nagrade i priznanja.