12. avgusta tradicionalna bratunačka „Škobaljijada“

skobaljijadaSportsko-ribolovno društvo „Drina“ Bratunac, u saradnji sa opštinom i TO Bratunac, i ove godine organizuje jedno od najvećih ribolovačkih takmičenja – „Škobaljijadu“.

Takmičenje će biti održano u subotu, 12. avgusta 2017. u Bratuncu, a kao i obično, takmičari će biti raspoređeni na više takmičarskih mjesta.

„I ove godine tradicionalno održavamo našu ‘Škobaljijadu’, znamo da je ovo takmičenje do sada okupljalo veliki broj ribolovaca iz cijele BiH, ali i iz Srbije i zemalja regiona. Sličnu situaciju očekujemo i ove godine, a naravno, pozivamo sve prijatelje ribolovce da uzmu učešće i uveličaju ovaj događaj“, izjavio je Miroslav Lončarević, profesionalni ribočuvar SRD „Drina“.

Potrebno je napomenuti da je prijava takmičara planirana na dan takmičenja, do 8.30 sati na Rajskoj plaži u Krasanpolju, nakon čega će biti izvučena startna mjesta.

Do 10 sati, kada počinje samo takmičenje, obaviće se sve potrebne pripreme i rasporediće se takmičari na svoje staze. Planirano je da takmičenje traje do 16 sati, nakon čega će se od 17 sati sumirati rezultati, a u 19 sati biće organizovano proglašenje pobjednika i dodjela nagrada.

Tradicionalno ribolovačko druženje i večera – od 20 sati.

Dođite da se družimo i takmičimo. Bistro!