Neizvjesno na startu finalnog turnira – Bratunac poražen

Košarkaši KK Bratunac TRB izgubili su u 1. kolu juniorskog završnog turnira prvenstva Republike Srpske, u neizvjesnoj završnici, od Radnika sa 62:67. Kod Bratunca Mlađenović je postigao 18, Šarenac je ostvario dabl-dabl (16 poena i 11 skokova), a ispratio ih je Ilić sa 15 poena. U timu koji je trijumfovao Spasojević je ubacio 21, a Vidaković 20 poena. Meč je obilova preokretima, vodio je bratunački tim sa 5 razlike na polovini završnog perioda, ali je domaćin turnira napravio seriju kojom je prelomio duel.

Read more

Pobjede Manuele i Đorđija Vujića na 2. kolu Lige Beograda

Manuela Vujić, bokserka BK Kum upisala je drugi trijumf u Ligi Beograda, u isto toliko borbi. Ona je danas bila bolja od dvije godine starije bokserke Voždovca, jednoglasnom odlukom sudija, nakon što je protivnicu slala u ,,nok-daun“ tokom meča. Đorđiju Vujiću je predat meč od strane trenera protivnika, pa je i on zabilježio trijumf i bodove. Predstavnici bratunačkog kluba nastupili su za Partizan.

Read more

Đorđije i Manuela Vujić dobili rivale za 2. kolo Lige Beograda

Sutra je na programu 2. kolo Lige Beograda u boksu. Bokserski klub Kum Bratunac imaće, ipak, dva predstavnika. To će biti Đorđije Vujić i Manuela Vujić, dok Dunja Vuksić neće imati rivalku. Manuela će za protivnicu imati stariju bokserku, koja je omladinka, dok će Đorđije boksovati protiv vršnjaka. Oboje će nastupiti za Partizan.

Read more

ODRŽANA DRUGA REDOVNA SJEDNICA SO BRATUNAC!

U Bratuncu je danas održana druga redovna sjednica Skupštine opštine na kojoj je doneseno više odluka, koje se odnose na uređenje infrastrukture, te usklađivanje ranije donesenih odluka sa zakonom.
Skupštinska većina, koju čini 16 od ukupno 25 odbornika, potvrdila je dobru saradnju sa načelnikom opštine Srđanom Rankićem i efikasnim četvoročasovnim radom, usvojila 44 predložene tačke dnevnog reda.

Read more

Uspostavljanje novih prijateljstava kao glavna poruka sa otvaranja Sportskih igara mladih

Srebrenica je danas bila domaćin svečanog otvaranja 11. Plazma Sportskih igara mladih. Ova manifestafija okuplja na hiljade djece i mladih iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Centralni dio ceremonije bilo je paljenje plamena, po ugledu na Olimpijske igre. Prije toga upriličen je prigodan program, u kojem su učestvovala i djeca iz vrtića ,,Poletarac“ Srebrenica. Nakon otvaranja počela su sportska nadmetanja, a osim djece iz Bratunca, Srebrenice i regije, učešće su uzeli i mladi sportisti iz Ljubovije.

Read more

Ognjen Lukić učestvuje na državnom prvenstvu Srbije u ,,lou-kiku“

Ognjen Lukić, kik-bokser iz Bratunca i član Borilačkog kluba Petros Beograd, učestvovaće predstojećeg vikenda na državnom prvenstvu Srbije u disciplini ,,lou-kik“. Poslije toga, Ognjena očekuju pripreme za Svjetsko prvenstvo. Na tom takmičenju u Austriji, koje počinje 26. jula, Ognjen će biti dio reprezentacije Srbije.

Read more