Potpisani ugovori sa 9 korisnica projekta iz Vlasenice i Milića, uskoro potpisivanje ugovora sa 3 korisnice iz Bratunca

Danas su potpisani   ugovori između USAID-ovog Programa podrške marginalizovanim grupama, Opštine Vlasenice i Opštine Milići i odabranih korisnica Fonda za razvoj preduzetništva marginalizovanih grupa žena. Šest žena iz Vlasenice, tri iz Milića su potpisale ugovor, a očekuje se i potpisivanje ugovora sa 3 žene iz Bratunca.

Read more

Bratunac: 17 osoba pozitivno na korona virus, dvije osobe na bolničkom liječenju, a u izolaciji trenutno 18 osoba

Opštinski štab za vanredne situacije upoznat je na današnjoj redovnoj sjednici da je u Bratuncu trenutno pozitivno na virus korona 17 osoba, od kojih se dvije osobe nalaze na bolničkom liječenju. Na sjednici je rečeno da je njihovo zdravstveno stanje dobro i da će za dan ili dva izaći iz bolnice. Štab je upoznat i da se trenutno u izolaciji nalazi 18 osoba.

Read more

Bratunac TRB podiže nivo igre – savladan Kakanj

Košarkaši Bratunca sinoć su upisali prvu pobjedu u ovoj sezoni Lige BiH. Na domaćem terenu bili su bolji od Kaknja, u okviru 4. kola, rezultatom 78:63. Poslije brojnih problema sa prehladama i povredama igrača i članova stručnog štaba, sinoć je ekipa pokazala pravu reakciju i sigurnom igrom savladala vrlo dobre goste.

Read more

Polet jesenji šampion

Fudbaleri Poleta savladali su u utakmici 9. kola Područne lige ,,Birač“ ekipu FK Jasenica sa 4:0, na poluvremenu je bilo 2:0 za domaće. Na taj način ,,spuštena je zavjesa“ na jesenji dio sezone, a tim iz Kravice je postao jesenji šampion. U današnjem duelu Polet je nastupio u novoj garnituri dresova, koju je sponzorisala kompanija D.O.O. RADOVIĆ.

Read more