Snežana Tešić gošća emisije ,,Ljepota i (na)zdravlje''

25.12.2020 Piše: urednik

Snežana Tešić gostovaće u našoj radio rubrici ,,Ljepota i (na)zdravlje, koja će biti emitovana u 13:30. Snežana je predstavila svoj trening i dodatne usluge koje članstvo obuhvata. Više pročitajte u mini - saopštenju koje nam je poslala, a još više poslušajte na 103,5 MHz ili putem našeg strima.

Mix hit cardio treninzi koje radim omogućiće vam da se oblikujete, učvrstite vaše telo, steknete dobru kondiciju , oslobodite viška masnih naslaga i toksina koje svakodnevno unisimo u naš organizam.Poboljšaćete vaše psiho-fizičko zdravlje , ubrzati metabolizam,osloboditi se stresa i imaćete pregršt pozitivne energije. Svojim članovima uz hit treninge omogućila sam analizu telesnog sastava koju ćemo redovno pratiti. Dakle svaka žena ima karton gde merim % telesne masnoce,viscelarne, %mišićne mase ,kao i savete o ishrani i tačnom kalorijskom unosu koji se izračunava posebno za vas. Želim da naglasim da ovaj program merenja radim BESPLATNO za svoje članove! Ukoliko želite analizu vašeg telesnog sastava, a niste moji članovi mozete mi se javiti , radim po veoma povoljnoj ceni. Zdravlje se ne može izmeriti, ali % masti su dovoljno dobar pokazatelj nečijeg zdravstvenog statusa.
Mnogo bitnije od % masti je METABOLIčKO ZDRAVLJE SVAKE ćELIJE, a za to morate imati kontinuirano zdrave navike: redovnu fizičku aktivnost, izbalansiranu ishranu, kvalitetan san , puno pozitivnog raspoloženja. Pokrenite se i vodite računa o svom telu dok još nemate ni jednu bol. Takođe, u narednom periodu možete očekivati jos dosta fitness inovacija, jer želim svoje treninge da podignem na viši nivo. Želim da uz treninge sa mnom u Novoj godini uđete jos zdravije, lepše i pune samopouzdanja i pozitivne energije. Ukoliko želite da se uključite u moj program vežbanja možete doci u Osnovnu školu Branko Radičević: ponedeljak, sreda i petak od 19h. Probni trening je besplatan.Takođe sve informacije možete pronaci na facebook i instagram stranici kao Aerobik Bratunac Snežana Tešić.