Slađana Stanković: ,,Nutricionističke usluge novo u ponudi salona Elitelook“

Slađana Stanković – sertifikat

Danas smo u rubrici Ljepota i (na) zdravlje našeg radija ugostili Slađanu Stanković iz estetskog studija ,,Elitelook“ Bratunac. Slađana je u svom salonu dodala novu vrstu usluge, koja se tiče nutricionizma, stekavši zvanični sertifikat iz ove oblasti.

– Nutricionističke usluge su novo u našem salonu i nešto što je novo u gradu. Želim da naglasim da je svaki početni pregled besplatan. Uz to, treba istaći da se uopšte ne radi o dijeti, već samo o tome šta je od hrane zdravo, šta nije i kada šta može da se jede. Važno je da naši klijenti shvate da ništa ne može na brzinu, da treba biti realan i ići postepeno. Što se tiče usluga koje su trenutno najtraženije, tu su tretmani koji za cilj imaju pripremu za letnje dane nakon zimskog perioda, kada se svi jače hranimo, manje krećemo, kada se javlja celulit i slično. Ja volim da kažem da je negovan čovek lep čovek, a da imam utisak da to ljudi kod nas shvataju. Takođe, jači pol sve više brine o svom zdravlju i izgledu.Želim da istaknem da su u ponudi i naši standardni tretmani: tretmani za preoblikovanje figure :kavitacija, elektrostimulacija, DETOX infrared sauna, injektivna liposukcija- rekla je naša gošća.

Vaš termin možete zakazati putem društvenih mreža, gdje su aktivni profili studija ,,Elitelook“. Slađana će pratiocima naše fejsbuk stranice pokloniti jedan besplatan hemijski piling.

Piše: M.V.