Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 21.02.2021. godine

Policija_foto_ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda sa posljedicama po lica.

-Policijskoj stanici Srebrenica, 21.02.2021. godine, prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u mjestu Skelani, opština Srebrenica, došlo do narušavanja javnog reda i mira međusobnom tučom između lica B.M. i V.M. oba iz Srebrenice. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Srebrenica koji su navedena lica lišili slobode. Rad na dokumentovanju počinjenih prekršaja je u toku.

-Na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina, u mjestu Karakaj, grad Zvornik, 21.02.2021. godine oko 13,45 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali I.I. iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „VW Golf” i T.Đ. iz Bijeljine, koja je upravljala putničkim automobilom marke „VW Golf”. U Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći se obratila T.Đ. i dva maloljetna lica koja su se nalazila s njom u vozilu. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. U toku je rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.

PORTPAROL

Miljan Bobar