SAOPŠTENJE ZA MEDIJE TIM MAJE I KRAVICE

KONFERENCIJA

Predstavljanje rezultata projekta “Promocija i razvoj ruralnog i avanturističkog turizma na području opstine Bratunac”

Povodom završetka projekta “Promocija i razvoj ruralnog i avanturističkog turizma na području opstine Bratunac” koji su u partnerstvu proveli UŽ “Maja” i UŽ “Priroda”, 21. avgusta 2020. u Hotelu Vidikovac u Zvorniku u 11:00 sati, održaće se KONFERENCIJA na kojoj će biti predstavljeni rezultati projekta.

Na Konferenciji će se predstaviti rezultati projekta, kao i novi turistički proizvodi u opštini Bratunac “Kuća zdravlja” i “Staza zdravlja”.

Učesnicima Konferencije će se, osim projektnog tima, obratiti i članovi opštinske radne grupe za razvoj turizma, koji su imali aktivno učešće u provođenju projekta i stvaranju novih turističkih proizvoda u opštini Bratunac.

Konferencija će osim promocije rezultata i novih turističkih usluga i proizvoda, služiti i kao platforma za diskusiju o mogućnostima za povećanje projektnih rezultata i povećanje zapošljivosti mladih i žena u turističkoj djelatnosti.

Projekat je proveden uz podršku bespovratnih sredstava Projekta za razvoj i promociju turizma Vijeća za regionalnu saradnju i finansiran je od Evropske unije, a provodi ga RCC u nastojanju da doprinese rastu i konkurentnosti šest ekonomija zapadnog Balkana podržavajući razvoj i promociju zajedničke regionalne kulturne i avanturističke turističke ponude.