Saopštenje novoosnovanog KK Tempo Bratunac

Foto: KK Tempo

Košarkaški klub Tempo iz Bratunca nam je poslao saopštenje, koje vam prenosimo. U pitanju je novoosnovani klub, koji će početi sa treninzima 20. aprila.

,,Košarkaški klub Tempo Bratunac je osnovan zahvaljujući grupi mladih entuzijasta koji vole Bratunac i košarku. Ideja za pokretanje kluba pokrenuta je od strane momka koji je živio kao dječak u Bratuncu, a sada je uspješan preduzetnik i porodičan čovjek koji živi u Milvokiju, SAD. Oko sebe je je sastavio tim mladih i ozbiljnih ljudi. Suština postojanja KK Tempo, za sada, je da naše dječake i djevojčice od najranijeg perioda navikne na sport, druženje, interakciju i lijepo ponašanje. U klub se mogu učlaniti djeca od 5 do 10 godina, oba pola. Želimo istaći da je članarina prva tri mjeseca besplatna, a da će nakon toga biti 10 do 15 konvertibilnih maraka, ne preko. Da akcenat stavljamo na pravilnom razvoju djece govori i činjenica da su lopte i koševi koje smo obezbjedili u skladu sa uzrastom naših mališana. Osim toga, imamo i drugu opremu, kao što su kapice, čunjevi, vijače i sl. Majice i lopte su obezbjeđene od strane kluba i nijedno dijete kao ni njihov roditelj neće morati da snosi troškove putovanja na utakmice, kupovine majice za trening i sl. Kada govorimo o samim treninzima, sa treninzima počinjemo u UTORAK, 20. APRILA 2021. u sali OŠ Vuk Karadžić u Bratuncu. Za sada termini treninga su:

-utorkom 16:50-18:50

-četvrtak 16:00-18:50

-subota 12:00-15:00

-nedelja 12:00-15:00

Želimo istaći da djeca naravno neće trenirati 2 ili 3 sata po terminu, već ovo su termini koje smo mi zakupili u slučaju da proširimo naše selekcije i na malo starije kategorije. Trener naših mališana biće Sofija Prodanović, koja se sama veoma dugo bavila košarkom, pravi je sportista i djevojka za primjer. Takođe, želimo da se zahvalimo našim trofejnim sportistima na podršci kao što su Igor Rakočević i Milica Dabović, ali i svim ostalim koji su nas promovisali na najbolji mogući način. Za kraj, dvije važne napomene za roditelje:

1. Nijedno dijete ne može da počne sa treninzima dok se ne obavi ljekarski pregled plaćen od strane kluba

2. Svaki roditelj čije je dijete član KK Tempo, biće ubačen u viber grupu gdje će sa ljudima iz uprave, trenerima i ostalim roditeljima komunicirati svakodnevno.

Za sve dodatne informacije u vezi našeg kluba možete nam se obratiti na broj 065/540-219, ili na Fejsbuk i instagram stranici kluba KK TEMPO Bratunac!“