„Ritam“ sa Aleksandrom i Stefanom

U današnjem izdanju emisije „Ritam“ ugostili smo članove benda „Rock u ponoć“ dvadesetogodišnjeg Aleksandara Đunisijevića i  šesnaestogodišnjeg Stefana Ristivojevića iz Bajine bašte. Bend „Rock u ponoć“ postoji od 2011. godine. Iako su izuzetno mladi već su zauzeli učešće na prestižnim takmičenjima, kao što su „Bunt“ i „Ja imam talenat“, a 31. maja sa vokalom Davidom Glišićem nastupaju i u Srebrenici, kao predgrupa Dzenana Lončarevića u okviru manifesracije „Dani Srebrenice 2019“.

„Iza nas dosta svirki. Imamo četiri člana u bendu i pjevač peti David Glišić. Čast nam je što ćemo nastupiti u Srebrenici. Dzenan je dobar muzičar. Od nas očekujte dobru svirku, biće tu svašta od hard roka, do ovih modernih stvari koje sada klinci slušaju. Mislim da ćemo dobro spremiti publiku za Dzenana. Ovo je prvi put da sviramo pred muzičarem koji svira ovakav žanr. To su bili pretežno bendovi bivše Jugoslavije.

Dobio sam poziv od Ace Lukasa i njegovog menadzera da sviramo za njega. Išli smo kod njega da se dogovorimo i trebali bismo od septemba da krenemo redovno da ga pratimo. Ceo bend će pratiti Acu Lukasa.

Pozivamo sve da dođu u petak od 20 časova da slušaju „Rock u ponoć“ & Davida Glišića i naravno Dzenana Lončarevića- rekao je, između ostalog Aleksandar.