,,Ritam Evrope“ – sastanak sa roditeljima djece koja će predstavljati Bratunac

Ritam Evrope

Opština Bratunac će ponovo imati svoje predstavnike u popularnom muzičkom takmičenju ,,Ritam Evrope“, koje će biti emitovano na Radio-televiziji Republike Srpske. Na audiciji su kao predstavnice Bratunca odabrane Olja Babić i Valentina Matić. Tim povodom danas su se sa njihovim roditeljima sastali Lazar Veselinović, šef protokola takmičenja ,,Ritam Evrope“ i Radovan Petković, direktor Doma Kulture Bratunac.

Ovo je bio uvodni sastanak na kojem je dogovorena većina aktivnosti. Dom Kulture i Opština pružiće svu moguću podršku našim predstavnicama.

– Danas smo sa roditeljima odabrane dece na audiciji u opštini Bratunac imali sastanak, gde su roditelji potpisali saglasnost o učešću njihove dece na televizijskom programu ,,Ritam Evrope“, na Radio televiziji Republike Srpske. Razgovarali smo o pripremam koje ih očekuju. U narednim mesecima ćemo dolaziti na probe. Nakon toga ćemo imati određena snimanja, vokalna, studijska i, da kažem u susret ovoj situaciji oko korone, snimaćemo i spotove za svaki slučaj. Očekuju nas žestoke aktivnosti sve do septembra meseca- rekao je Lazar Veselinović.

– Dom Kulture i Opština Bratunac i ove godine su dali podršku talentovanoj djeci iz Bratunca da učestvuju u projektu koji je najveće dječije muzičko takmičenje, projektu ,,Ritam Evrope“. Dom Kulture je tu da pruži svu logističku podršku, podršku prostora. Ja sam tu kao koordinator i nadam se da će djeca ponovo da nas predstave na pravi način i osvjetlaju obraz Bratunca.- naglasio je Radovan Petković.

Moramo istaći da smo ponosni što su obje predstavnice ujedno i polaznice škole roka ,,Rock Solid Birač“.

Piše: M.V.