Radnica prokockala 4.000 KM, pa izmislila pljačku

Policija će nadležnom tužilaštvu podnijeti izvještaj protiv M.V, radnice sportske kladionice u Han Pijesku, a sumnjiči je da je protivpravno prisvojila 4.000 KM, a onda slagala da je opljačkana.
Klupko oko njene laži počelo je da se odmotava nakon što su policajci, tokom obilaska pozornog rejona u Željezničkoj ulici, juče oko ponoći uočili da su vrata sportske kladionice poluotvorena, te da na podu nepomično leži žena, pišu „Nezavisne novine“.

„Tokom razgovora ona im je izjavila da je u kladionicu ušao maskiran muškarac koji ju je najvjerovatnije pištoljem udario u glavu, nakon čega je pala i izgubila svijest“, saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo.

Ipak, na kraju su pripadnici CJB Istočno Sarajevo i Policijske stanice Han Pijesak došli do indicija i saznanja da radnica sportske kladionice lažno prijavila razbojništvo, kako bi opravdala protivpravno prisvajanje 4.000 maraka.

„Tokom kriminalističke obrade ona je priznala da je lažno prijavila razbojništvo, te da je u proteklom periodu prisvojila novac od slot aparata sportske kladionice i koristila ga za igre na sreću“, rekli su iz policije.

U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv M.V. Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biti podnesen odgovarajući izvještaj.