Počele pripreme za 2. Sajam poljoprivrede i privrede u Vlasenici

U Vlasenici je održan sastanak organizacionog odbora manifestacije 2. Sajam poljoprivrede i privrede Vlasenica 2016. Sajam će se održati 12. oktobra 2016. godine u Vlasenici, a u odnosu na prethodnu godinu očekuju se mnoge izmjene.

„Od ove godine sajam će biti vezan za poljoprivredu i privredu.. Zamisao nam je da podignemo Sajam na viši nivo u odnosu na prošlu godinu. U toku samog sajma održaćemo i stručna predavanja i ove godine će ponovo učestvovati i učenici Srednjoškolskog centra „Milorad Vlačić“ iz Vlasenice“, izjavio je Slaviša Mazić, načelnik Odjeljenja za privredne i društvene djelatnosti i inspekcijske poslove u opštini Vlasenica.

Na ovogodišnjem sajmu priliku da se predstave će imati i privrednici i poljoprivrednici iz cijele BiH.

„Ovo je jedna od prilika da naši poljoprivredni proizvođači steknu novo iskustvo i da otvore tržište za svoje poljoprivredne proizvode, i da posjete druge sajmove u regiji, da pronađu sebe u toj priči i da obezbijede sebi napredak, a opština će dati svoju podršku“, stav je načelnika opštine Vlasenica, Dragoslav Todorović.

Svoju podršku u organizovanju 2. Sajam poljoprivrede i privrede Vlasenica 2016 dala je i organizacija CARE International.

„Na ovom sastanku smo se dotakli tema vezanih za promotivni materijal oko sajma, programa sajam, dodali smo i ideju da se organizuje i izložba pasa. Potrudićemo se da ovogodišnji Sajam bude još bolji nego prethodne godine, a organizacija CARE International će, svakako, dati svoju podršku“, rekao je Branislav Tanasijević ispred organizacije CARE International.