Vanja Bulić danas u Vlasenici

vanja bulicU okviru obilježavanja Dana opštine Vlasenica, danas je na programu književno veče sa Vanjom Bulićem. Direktor Narodne biblioteke Vlasenica Miloš Pepić kaže da događaj počinje u 19 časova u kino sali Kulturnog centra u Vlasenici.

 

„Ovom prilikom pozivam ljubitelje knjige da dođu. Tokom književne večeri Karlo Astrahan i Vanja Bulić, će u dijaloškoj formi predstaviti Bulićeva književna djela a publika će imati priliku da kupi poznata djela Vanje Bulića po promotivnim cijenama“ – kaže Pepić.

Danas u 15 časova na programu je i predstava “Patrolne šape” koju kompanija „Blicnet“ povodom nove školske godine poklanja djeci djeci Milića, Vlasenice i Han Pijeska. Predstava ‘Patrolne šape’, koju izvodi Mašino pozorište iz Beograda biće izvedena u kino-sali Kulturnog centra u Vlasenici  – kaže direktor Kulturnog centra Vlasenica Nebojša Živković.

„Sledeći događaj koji organizuje Kulturni centar na programu je 20. septembra, kada će biti održan dječiji pozorišni festival i kulturno zabavni program u okviru kojeg će nastupiti KUD-a iz Srebrenice, MIlića, Gradiške i naravno naš KUD „Sveti Sava“ iz Vlasenice“ – kaže Živković i podsjeća da je ulaz na manifestacije koje će povodom Dana opštine biti organizovane, besplatan.

Dan opštine Vlasenica, od ove godine se obilježava 21. septembra.