Uručen razglas srednjoškolcima u Milićima

Srednjoškolski centar Milutin Milanković MilićiU četvrtak, 11.02. u okviru aktivnosti „Učeničko preduzetništvo“, uručena je oprema srednjoškolskom centru „Milutin Milanković“  Milići.

„U skladu sa našim opredjeljenjem jačanja preduzetničkih vještina kod mladih ljudi, uručena je oprema za pokretni razglas srednjoj školi „Milutin Milanković“ u Milićima, koja će pomoći u daljem radu ove škole. Ovo je prva isporuka opreme, a u narednom periodu će biti obavljene isporuke i srednjim školama u Srebrenici, Bratuncu, Vlasenici i Zvorniku. Udruženje „Prijatelji Srebrenice“ će i u narednom periodu nastaviti da pomaže mlade preduzetnike sa regije Birač, rekla je Nada Simić  iz Udruženja „Prijatelji Srebrenice“.

Cilj projekta je unaprijediti položaj mladih kroz jačanje ponude savjetodavnih usluga mladim preduzetnicima.

„Učeničko preduzetništvo“ realizuje se u okviru projekta „Mladi preduzetnici za društvene promjene“ koji implementira Udruženje „Prijatelji Srebrenice“ uz podršku Ambasade Kraljevine Holandije u BiH. Aktivnost se sprovodi u srednjim školama opština Srebrenica, Bratunac, Milići, Vlasenica i Zvornik i ima za cilj razvoj i unapređenje učeničkog preduzetništva.