Ubistvo djeteta u Zvorniku

Policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Zvornik, lišili su slobode lica M.S. i F.D. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo “ Teško ubistvo“ djeteta rođenog 2014. godine.

Naime, nestanak dječaka prijavljen je 18.08.2016. godine u Policijsku stanicu Zvornik, da se je u noći 16/17 avgusta zajedno sa F.D. udaljio od kuće. Operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do saznanja da su lica F.D. i M.S. najvjerovatnije oduzeli život dječaku.

Od strane policjskih službenika lica su pronađena i lišena slobode. U toku kriminalističke obrade lica lišena slobode su priznala izvršenje krivičnog djela “ Teško ubistvo“ izvršenog nad dječakom starim 20 mjeseci, a oni su i opisali sam način izvršenja ovog stravičnog djela.

Nadlje, tokom kriminalističke obrade pokazali su i lokaciju tj. mjesto na kojoj su tjelo nesretnog dječaka zakopali.

Lica M.S.(1978) i njegova nevjenčana supruga F.D. (1982) iz Zvornika,danas će uz izvještaj o postojanju osnova sumnje da su počinili krivično djelo “ Teško ubistvo“ biti predati u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu u Bijeljini.