U Karakaju uhapšena četiri lica zbog posjedovanja marihuane

policija stop_thumb_medium500_300Policijski službenici Policijske stanice Zvornik u mjestu Karakaj zaustavili su putničko motorno vozilo marke CITROEN, kojim je upravljao B.B. iz Sokoca, a sa kim su bili A.N., M. M., i K.T.

Prilikom kontrole i pregleda vozila, policajci su pronašli biljnu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „marihuanu“, kao i pribor koji služi za konzumiranje iste.

Uz konsultaciju sa dežurnim tužiocem OT Bijeljina, policijski službenici su sva četiri lica lišili slobode. Daljim operativnim radom policijski službenici su došli do saznanja da su navedena lica istog dana, kupujući cigarete u trgovinskoj radnji, pustili u promet novčanicu od 50 KM koja je najvjerovatnije falsifikovana, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Privremeno oduzeta biljna materija koja asocira na opojnu drogu „Marihuanu“ i najvjerovatnije falsifikovana novčanica biće poslati na vještačenje, a policijski službenici će nadležnom tužilaštvu dostaviti izvještaj za počinjena djela.