Svjetski dan šuma se obilježava u Vlasenici

fakultet01Studenti studijskog programa Šumarstvo i ove godine obilježavaju SVJETSKI DAN ŠUMA. Uz prigodan program koji će se održati 21.03.2017. godine u amfiteatru fakulteta u Vlasenici planiran je i program takmičarskog karaktera. Na turniru mogu učestvovati svi studenti Poljoprivrednog fakulteta iz Istočnog Sarajeva, Vlasenice i Bijeljine, studenti Univerziteta u Istočnom Sarajevu, kao i naši dragi sugrađani iz Vlasenice jer je turnir HUMANITARNOG KARAKTERA. Prikupljena sredstva će biti namjenjena za liječenje SNEŽANE PUHALO. Turnir će se održati u sledećim disciplinama:

– FUDBAL- 4+1 igrač. Učešće po ekipi 10 KM. Prijava ekipa kod Siniše Vidakovića putem facebook-a ili na broj 065\431-090 (Viber).

– BASKET- 3+1 igrač. Učešće po ekipi 10 KM. Prijava ekipa kod Stefana Stjepanovica, putem mail-a stefan.stjepanovicuis@gmail.com

– ODBOJKA- 6+1 igrač. Učešće po ekipi 10 KM. Prijava ekipa kod Mladena Riđošića, putem facebook-a ili na broj 065\810-161 (Viber).

Ostale discipline:

– PREVLAČENjE KONOPCA – (5 članova). Učešće po ekipi 5 KM.

– BACANjE PANjA (KAMENA) SA RAMENA – (1 član). Učešće 2KM.

– PREVLAČENjE RUKE – (1 član). Učešće 2KM.

– TRKA U VREĆI (25m) – (1 član) Učešće 1KM.

– KROS (ŠTAFETA) – (3 člana) Učešće po ekipe 3KM.

– OBARANjE FLAŠA- (1 član)

– KVIZ- (5 članova) Učešće od ekipe 5 KM.

Pozivaju se svi zainteresovani da učestvuju u turniru, koji će se održati 20. I 21. marta i na taj način podrže studente šumarstva u humanitarnoj akciji i obilježavanju Svjetskog dana šuma.